CITY RUN - ZATERDAG 28 APRIL 2018

 


CITY RUN is een unieke belevenisloop in en rond Bree centrum, zonder tijdsregistratie! Laat je verrassen door de mooie gebouwen, met hier en daar een snuifje cultuur.
 

PARCOURS


Daar de beleving van dit event centraal staat is er geen tijdsregistratie en zal er geen route vooraf bekend gemaakt worden. De werkelijke afstand kan dan ook licht afwijken van de vooropgestelde 5 en 10 km. 

Op het parcours staan +/- 40 seingevers, bij de grote oversteken zal de politie instaan voor de veiligheid van de deelnemers. De route is deels afgespannen met lint en duidelijk aangeduid met pijlen, echter is het geen verkeersvrij parcours en dient iedere loper waakzaam te zijn voor zijn of haar eigen veiligheid onderweg. 


 

SUPPORTERPLAATSEN


Om supporters de mogelijkheid te geven jullie onderweg aan te moedigen maken we dit jaar twee supporterplaatsen bekend, op deze plaats zal voor de nodige animo gezorgd worden. Supporterplaatsen zijn te bezoeken tussen 16.00 u en 18.30 u.

 

 

HULPVERLENING & VERZEKERING


Deelnemers zijn verzekerd via de ISB verzekering van de sportdienst. Er is een EHBO-post aanwezig op de site van de Boneput en er volgen twee hulpverleners de loop met de fiets voor plaatselijke interventies.